Van Schijndel Transport partner van Van Boxtel Groep

Een bakwagen en een laad- en loskraan van veertien meter. Daarmee start Dre van Schijndel in 1987 Van Schijndel Transport. Het transportbedrijf is de jaren daarna flink gegroeid. 33 jaar later (mei 2019) gaat Van Schijndel Transport op in Van Boxtel Groep. Het samengaan voelt vertrouwd, omdat de twee familiebedrijven uit hetzelfde hout zijn gesneden. De vele overeenkomsten versterken elkaar. Zo wordt er een stevig fundament gecreëerd voor werkgelegenheid, continuïteit én natuurlijk het beste resultaat voor onze klanten. Samen zijn wij gedreven door uitdaging.

Van Schijndel Transport heeft de oplossing voor elke transport- en logistieke uitdaging. Wat er ook moet worden vervoerd en waar de lading ook moet worden geplaatst. We vervoeren alles, van kozijnen tot aan bouwmachines. Met onze moderne autolaad- en hijskranen, vrachtwagens én nieuwste apparatuur is geen transportklus ons te gek. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en plaatsen je materialen zonder problemen op de gewenste plek van bestemming.

Over Van Boxtel Groep

Jouw partner bij elke bouw- en logistieke uitdaging. Dat is Van Boxtel Groep al sinds 1938. We bieden een totaaloplossing voor elk bouw- en logistiek vraagstuk, hoe complex de klus ook is. Daarbij verbinden we al onze disciplines: grond-, weg- en waterbouw, sloopwerk, logistiek en transport. Dit doen we met z’n allen. Want hoe modern onze machines ook zijn, onze onderscheidende meerwaarde zit écht in onze mensen. Samen realiseren we een traject naar tevredenheid. Geen fratsen, gewoon goed werk.