Slijterij Sint-Michielsgestel

Toe aan een heerlijke borrel of genieten van een lekker likeurtje? Bezoek dan een van de slijterijen in Sint-Michielsgestel. Op de verzamelwebsite koopingestel.nl kun je alvast inspiratie opdoen bij de lokale slijterij in Sint-Michielsgestel. De website van koopingestel.nl bied een overzicht van alle slijterijen in Sint-Michielsgestel. Op de website vindt je een korte samenvatting van de onderneming de contact mogelijkheden en de eventuele mogelijkheden om je aankopen online te doen bij de lokale ondernemer. Wel zo veilig.

koopingestel.nl
Logo Slijterij Bert & Joke van der Donk

Welke Slijterijen zijn er allemaal in Sint-Michielsgestel?

In Sint-Michielsgestel vindt je een aantal slijterijen. In Sint-Michielsgestel vindt je onder andere: Bensdorp wijnen, Boer Goosens, Slijterij Bert & Joke van der Donk en Vin Unique. Iedere slijterij heeft zo haar eigen aanbod en beschikt over kundig personeel.

Bensdorp Wijnen

Bensdorp wijnen is gevestigd op Bedrijventerrein ‘De Vutter’ op de Beverspijken 20 L. Klik hier om de contact mogelijkheden van Bensdorp Wijnen te bekijken. Bensdorp Wijnen beschikt ook over een webshop waar je terecht kan. Wil je langskomen om je bestelling op te halen of om iets lekkers uit te zoeken, bel of mail dan even van te voren. Benieuwd naar Besndorp Wijnen? Klik dan hier!

Boer Goossens

Boer Goossens is gevestigd aan Heilig Hartplein 2 in Den Dungen. Bij Boer Goossens kunt u terrecht voor een groot assortiment likeuren, Cognac, Wisky, bitter en wijn. Er is personeel aanwezig dat u graag bij praat over de mogelijkheden en geven graag een wijn-spijs advies. Voor de contact mogelijkheden en openingstijden kunt u deze pagina bezoeken. Klik! 

Slijterij Bert & Joke van der Donk

Slijterij van der Donk is gevestigd aan Klokakker 1 in Sint-Michielsgestel. Bij slijterij van der Donk kan je terecht voor Wijn, wisky, bier maar ook voor lokale dranken zoals bijvoorbeeld Dunges Karakter, en Gésselse likeuren. Benieuwd naar de rest van het aanbod? Klik dan hier!

Vin Unique

Vin Unique is gevestigd aan de Theerestraat 13 en beschikt over een breed assortiment wijnen. Vin Unique heeft een breed assortiment van unieke kwaliteitswijnen voor elke gelegenheid. Voor persoonlijke advies of op zoek naar een speciale wijn, bezoek dan de winkel. Benieuwd naar de rest van de contact mogelijkheden en openingstijden? Klik dan hier!

Logo Bensdorp Wijnen
logo wees loyaal koop lokaal

Steun de lokale ondernemer in Sint-Michielsgestel

Koopingestel.nl is een verzamel website van alle ondernemers binnen de gemeente Sint-Michielsgestel. Via de website promoten we het lokaal kopen van producten en ondersteunen we alle lokale ondernemers. De corona periode maakt het niet makkelijk voor de lokale ondernemers. Omdat wij graag het straatbeeld willen behouden zijn wij de website koopingestel.nl gestart. Dus of je nu opzoek bent naar een kapper, kledingwinkel, horeca gelegenheid of makelaar er is altijd een geschikte winkel bij jou in de buurt. Steun de lokale ondernemer een koop je aankopen lokaal.

Staat jou onderneming nog niet op koopingestel.nl en zou je dit wel graag willen? Neem dan contact op met Ondernemersvereniging Sint-Michielsgestel via ovsmg.nl

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op!