Ik ben Patricia Bouwman, 43 jaar en sinds 2001 gediplomeerd sportmasseur. Ik heb zelf op Europees niveau triathlon gedaan. Door mijn interesse in sport en de werking van het menselijk lichaam, besloot ik de opleiding tot sportmasseur te gaan volgen.

In januari 2015 ben ik gestart met mijn bedrijf:  www.pb-sportmassage.nl

Daarnaast heb ik de Praktijk voor Natuurgeneeskunde, Patricia Bouwman sinds 2018. www.pb-natuurgeneeskunde.nl

Zo is er een duidelijk verschil tussen de niet vergoedde en de natuurgeneeskundige therapie die wel (gedeeltelijk) vergoed wordt afhankelijk van u aanvullende verzekering.

Ik ben naast sportmasseur, natuurgeneeskundig therapeut en ik geef lichaamsgerichte therapie. Verder ben ik orthomoleculair basis adviseur en bezig met de opleiding orthomoleculair epigenetisch therapeut.

In juni 2018 en 2019 heb ik bij het Libema Open tennis toernooi bij de WTA (Women’s Tennis Asociation) staf mogen werken als Local Massagetherapeut. De WTA had me hiervoor benaderd vanuit America. In 2020 is het helaas komen te vervallen, maar in 2021 ben ik er weer bij!