Meander is een multifunctionele locatie, waar je met je vereniging of organisatie terecht kan voor allerlei activiteiten. Bedenk het maar: een vergadering, een cursus, een voorstelling, expositie etc. Er is van alles te doen: je kunt er de krant lezen of een boek lenen bij de bieb. Veel ZZP’ers gebruiken het werkcafé als werkplek. Dagelijks zijn er veel cursussen van Bint actief. Verschillende verenigingen hebben hun activiteiten in Meander maar natuurlijk kun je ook gewoon binnen lopen voor een heerlijke kop koffie en/of lunch.

Meander beschikt over een 10-tal ruimten geschikt voor elk soort bijeenkomst van 4 tot 400 personen en voorzien van de modernste audio-visuele hulpmiddelen.

Op de eerste verdieping bevinden zich de kleinere (vergader-)zalen vanaf 4 personen tot 30 onze zalen zijn allemaal uitgerust met een beeldscherm, waardoor het gebruik van een beamer niet meer nodig is. Tevens kunt u in een aangename temperatuur vergaderen of uw meeting organiseren, doordat Meander is voorzien van het nieuwste klimaatbeheersingssysteem.

Op de begane grond hebben we de raadzaal, geschikt tot 120 personen, de gloednieuwe muziekruimte met mogelijkheden tot 60 personen en de grote hal, waar we afhankelijk van de opstelling tot 400 personen kunnen ontvangen. Ook hier bevinden zich nog enkele kleinere vergaderzaaltjes tot 12 personen. Aan de achterzijde van de Meander bevindt zich een ruim terras, waarbij u uitkijkt op het mooie groen rondom de Dommel. Nieuwe ideeën en initiatieven worden door ons erg gewaardeerd! Neem hiervoor contact op met Luuk Steel of Jelle Schellings