Bakkerij van Doorn is een familiebedrijf en wordt gerund door Maikel en Mark van Doorn. Zij hebben in 2019 officieel het stokje overgenomen van Rien en Hanneke van Doorn.

Ons bedrijf draait op passie, gedrevenheid en liefde. Liefde voor het product en natuurlijk voor onze vele trouwe klanten. We zijn voortdurend bezig met kwaliteit en het verbeteren van onze degen. Ons doel? De beste bakkerij van Nederland zijn.

Voor ambachtelijk brood en gebak gaat Sint-Michielsgestel en omgeving al meer dan 100 jaar naar onze bakkerij. Elke dag maken we heerlijke broden zoals echt speltbrood en desembrood van hoogwaardige kwaliteit. Ook ons exclusieve banket staat bekend om haar superieure smaak en afwerking. Met name ons nougatinegebak vind gretig aftrek uit alle hoeken van Nederland.

Elke dag weer gaan onze producten letterlijk als warme broodjes over de toonbank. In een ambachtelijk bedrijf als een bakkerij is vakmanschap natuurlijk onmisbaar. Dat vakmanschap is voor een deel ervaring die we van onze voorgangers hebben meegekregen. Daarnaast zijn we nog regelmatig in de spreekwoordelijke schoolbanken te vinden voor bijscholing en cursussen. Ons vakmanschap, dat proeft u in ons brood en banket.